Hoe InnoFundNL werkt


 

Wilt u innoveren? Dan kunt u vaak terugvallen op subsidie en kennis. Dankzij InnoFundNL, subsidie-expert en projectmanager, kunt u alle mogelijkheden benutten en uw innovatie waarmaken.

Denkt uw organisatie na over een nieuw product of een nieuwe markt? Wilt u uw bedrijfsprocessen verbeteren of medewerkers omscholen? Gaat u investeren in milieuvriendelijkere bedrijfsmiddelen? InnoFundNL denkt direct mee. Over de haalbaarheid, aanpak en de subsidiemogelijkheden. Veel klanten kiezen ervoor om InnoFundNL het project- én het subsidiemanagement te laten doen. Dit is efficiënter, omdat beide trajecten veel raakvlakken hebben.

 

 

Wat kunnen we doen?

  • Een projectplan schrijven en de projectorganisatie opzetten.
  • Subsidiescan doen: Een efficiënte check die duidelijk maakt of een subsidie-aanvraag zinvol is.
  • Subsidie-aanvraag: Is de kans op subsidie reëel? Dan maken we een enthousiaste en professionele subsidie-aanvraag. 
  • Subsidiemanagement: InnoFundNL houdt gedurende het project de subsidiegevers op de hoogte en zorgt dat het project blijft voldoen aan de eisen die de financier stelt. 
  • Projectmanagement: InnoFundNL organiseert het totale project, plant, voert uit en rondt het af.


Ziet u een samenwerking zitten, waarbij u de regie houdt? Laten we dan eens om tafel gaan.

 

 

InnoFundNL | Naalrand 2 | 1797 AR Den Hoorn - Texel 
06 - 553 318 81 en 06 - 101 855 37 | info@innofundnl.nl

Volg ons

InnoFundNL op Google+ InnoFundNL op Linkedin InnoFundNL op Twitter


Hoe InnoFundNL werkt

Nieuws & blog

Alle Texelaars krijgen energie van de zon Tien dingen die u moet weten de mogelijkheid om alle burgers en bedrijven op het eiland te laten meeprofiteren zonne-energie op Texel.

12-03-2017 Lees verder
Waarom Texel moet ontwikkelen om uniek te blijven We weten het allemaal zeker: Texel moet bijzonder blijven. De frisse blik van de landschapsarchitecten achter Planet Texel heeft ons geleerd dat je dan dus juist moet blijven ontwikkelen.

01-08-2014 Lees verder

Wat klanten zeggen

“We zijn hartstikke tevreden en hopen dat Esther dat met ons is.” Garnalenvisser Jan Simon de Haan: "De administratie rondom subsidieaanvragen is een tijdrovend proces. Esther van InnoFundNL neemt ons dit werk uit handen. Zij heeft waardevolle contacten bij de overheid."...

Lees verder
‘De Kikkerstraat is een wandeling waard geworden.’ Wil Homan is voorzitter van de stichting Waterrijke Perspectieven, die De Cocksdorpse centrumstraat Kikkertstraat aantrekkelijker maakt. “Esther Krijnen van InnoFundNL was voor de fondsenwerving een onmisbare schakel.”...

Lees verder