Arnold langeveld – Hotel Texel ‘Belastingvoordeel bij aanschaf LED verlichting’

“Samen met mijn gezin run ik een akkerbouwbedrijf met 170 ha grond, een boerderijcamping en hotel Texel. Daarnaast zijn we mede-eigenaar van Landbouw centrale Texel, een Agrifirm-depot voor kunstmet, GBM en de overslag van een groot deel van op Texel geteelde granen en zaaizaden. Ook zijn we deelgenoot in het aardappelsorteerbedrijf CAB. InnofundNL heeft voor ons al veel subsidieprojecten mogelijk gemaakt.

Esther hielp mij via accountantskantoor NBC  al met subsidie-aanvragen. Zij ondersteunt ons nu bijvoorbeeld met ‘Waterrijke perspectieven voor de Cocksdorp´, door te helpen met het vinden van gelden en fondsen. We kennen elkaar nu zo´n drie en een half jaar. Esther maakte voor ons eerder een innovatief aardappelbewaarsysteem en de overgang naar LED-verlichting in onze bedrijven mogelijk. Ook hebben we met een groep bedrijfscans laten uitvoeren waarmee wij energie konden besparen en eventueel opwekken.

Via InnoFundNL hebben wij op het bewaarsysteem direct subsidie ontvangen. Ook konden we bij de aanschaf van LED-verlichting gebruik maken van  belastingvoordelen. Een ander project loopt nog.

Esther’s opgewektheid en ongedwongen aanpak maken haar heel plezierig om mee om te gaan en te werken.”

Arnold langeveldHotel Texel, boerderijcamping & verschillende agrarische ondernemingen.