De mensen en partners achter InnoFundNL

InnoFundNL is het vlaggenschip van subsidie- en projectmanagement. Esther Krijnen is de oprichter en drijvende kracht achter de organisatie. Wat zij doen? Ondernemers helpen. Zodat financiers, subsidiegevers en de markt enthousiast worden én blijven over fantastische ideeën, unieke producten en nieuwe initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Als bedrijfskundige is Esther al meer dan 25 jaar actief in markt- en organisatieontwikkeling. Vooral in de zakelijke dienstverlening en technologierijke sectoren. Ze speelde een sleutelrol in de groei van een Duits spoorbouwbedrijf. Zij is geïnspireerd door het credo ‘Just do it’. Haar doelgerichte projectaanpak, met oog voor de mensen en maatschappelijke aspecten, zorgt ervoor dat ze gemakkelijk aan tafel komt bij beslissers.

Esther is een communicatie- en lobbytalent dat dóórvraagt. En daardoor net de informatie over een project naar boven haalt die nodig is om het hart van een subsidiegever sneller te doen kloppen. Ze heeft engelengeduld; onmisbaar bij complexe projecten.

Eerlijk advies voor duurzaam groeien

Een nieuw, innovatief product op de markt brengen? Of zelfs een hele nieuwe markt veroveren? Wil je bedrijfsprocessen optimaliseren of medewerkers omscholen? Sta je voor een investering in milieuvriendelijke en duurzame bedrijfsmiddelen óf ben jij de initiator van een mooi zorginitiatief? Wij denken met je mee. We onderzoeken de haalbaarheid van jouw plannen, adviseren over de beste aanpak om doelen te bereiken en kijken naar subsidiemogelijkheden om jouw ambities financieel te ondersteunen.

Binnen het subsidiemanagement van InnoFundNL ligt de nadruk op verduurzaming. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van initiatieven voor duurzaam bouwen, duurzame energie opwekken en energieneutrale gebouwen. Daarnaast leggen wij ons toe op het realiseren van technische innovaties in talloze sectoren alsook de ontwikkeling van diverse initiatieven in de zorgsector. Dankzij onze kennis, onze partners, het uitgebreide netwerk en onze oprechte gedrevenheid, zijn wij al meer dan vijftien jaar de vaste partner van vele bedrijven en non-profitorganisaties.

Investeren in jezelf en een sterke economie

Nieuwe ontwikkelingen en projecten op gang helpen, het creëren van werkgelegenheid en bijdragen aan een vitale economie. Dat is de missie van InnoFundNL. Wie wil innoveren kan vaak terugvallen op subsidies en kennis. Dankzij InnoFundNL benut jij alle kansen om jouw ambities en innovaties waar te maken.

Samen bouwen aan innovatie en vernieuwing en zelf de regie behouden? We gaan graag met je in gesprek!