Partners in
innovatie

Investeren in innovatie, voor duurzame groei

Wie onderneemt, wil blijven groeien. Zakelijke en maatschappelijke ambities waarmaken. Gericht investeren in een duurzame toekomst van jouw bedrijf én de wereld om je heen. Wil jij innoveren en nieuwe kansen benutten? InnoFundNL helpt je bij het financieren en stimuleren van zakelijke groei.

Wat we doen?

Subsidieaanvraag en projectmanagement

De wereld waarin we leven en werken verandert. We gaan voor groen, ontwikkelen slimme oplossingen voor ingewikkelde problemen en blijven bouwen aan vooruitgang. Om vernieuwing en innovatie te versterken is een groot aantal Nederlandse en Europese subsidieregelingen beschikbaar. Wij denken graag met je mee en vertalen jouw ambities naar een sterke, succesvolle subsidie- of financieringsaanvraag.

Dit is wat we doen

InnoFundNL kan jou helpen om verschillende ambities waar te maken. Hieronder een selectie met hoe we jou en je bedrijf kunnen ondersteunen.

Subsidie aanvragen?

over innofundnl

duurzame alliantie texel

ZO DOEN WE HET

Opvallen, uitblinken, realiseren

InnoFundNL is jouw partner in innovatie. We weten wat voor jou en jouw bedrijf werkt. Als betrokken specialist en ervaren adviseur vergroten we de slagingskans van subsidieaanvragen voor jouw organisatie. Van het herkennen van subsidiemogelijkheden tot het indienen en afronden van een succesvolle aanvraag en het optimaal benutten van alternatieve financieringen.

JOUW PARTNER

InnoFundNL, jouw partner in innovatie

Als subsidiespecialist ontdekken en benutten we kansen, die bedrijven helpen groeien. We stimuleren innovatie, vernieuwing en verduurzaming. Voor een vitale economie, meer werkgelegenheid en milieubewust ondernemen en leven. Heb jij een innovatief idee? Wil je subsidie aanvragen of gebruik maken van een overheidsregeling? Wij geven inzicht en overzicht in ingewikkelde regelingen, zodat jij duurzaam kunt groeien.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 • Subsidiescan en haalbaarheidsonderzoek
 • Opstellen projectplan
 • Subsidieaanvraag
  – Is de kans op toekenning reëel? Dan verzorgen wij een professionele subsidieaanvraag
 • Subsidiemanagement
  – InnoFundNL houdt gedurende het project de subsidiegevers op de hoogte en zorgt dat het project blijft voldoen aan de eisen die de financier stelt
 • Projectmanagement
  – InnoFundNL organiseert het totale project: van planning en uitvoering tot succesvolle afronding

Stimuleer innovatie binnen jouw bedrijf

Duurzaam denken, duurzaam doen, duurzaam groeien

Het opleiden van de nieuwe generatie

Zorg voor elkaar, een leven lang.

Betrokken bij de wereld om je heen

Samen bouwen aan innovatie en vernieuwing en zelf de regie behouden? We gaan graag met je in gesprek!