Wil Homan – Waterrijke Perspectieven De Cocksdorp ‘De Kikkerstraat is een wandeling waard geworden’

Wil Homan is voorzitter van stichting Waterrijke Perspectieven De Cocksdorp. Deze stichting heeft De Cocksdorp en centrumstraat De Kikkertstraat aantrekkelijker gemaakt voor bewoners en bezoekers. Door hem anders in te richten en speel- en informatiemateriaal te plaatsen wat laat zien hoezeer het dorp verbonden is met de Waddenzee en krekengebied De Roggesloot. Homan: “Als lid van onze projectgroep is Esther Krijnen van InnoFundNL een onmisbare schakel tussen de projectgroepleden en fondsenwervers. Zij heeft mede het degelijke projectplan geschreven en werft met succes subsidies voor dit ambitieuze plan. Ze heeft veel fondsen en subsidieverleners enthousiast gemaakt. Zoals het Waddenfonds, STIFT, Samen één, de Gollards Stichting en het Texelfonds. Verder onderhoudt ze contact met een belangrijke projectpartner, het Hoogheemraadschap.”