Sylvia Ruizendaal – Fender innovations ‘Direct resultaat dat zich uitbetaalt’

“Fender Innovations is in 2012 opgericht. Het bedrijf bouwt onder andere extreem lichtgewicht en gepatenteerde fenders voor de scheepvaartindustrie.

In ons bedrijf besteden we veel tijd en geld aan het ontwikkelen van nieuwe producten. Daarnaast evalueren we de bestaande producten van het bedrijf nadat ze gebruikt zijn in de markt. Esther weet veel van alle subsidies en welke wegen je moet bewandelen om hiervan gebruik te maken. Ze neemt ons veel werk uit handen en de samenwerking levert direct resultaat op dat zich letterlijk uitbetaalt.

Ik ben erg blij met Esther en de samenwerking verloopt zeer goed. Esther is een zeer professioneel en kundig persoon die eerlijk en open werkt. Je weet direct waar je aan toe bent en dat is prettig. Esther is aimabel, een zeer prettige persoonlijkheid, open en betrouwbaar. Mede hierdoor is onze samenwerking zeer prettig en succesvol.”

Sylvia Ruizendaal, general manager bij Fender Innovations