Bert de Waal – Sonus/Silent ‘Esther is goud waard’

InnofundNL adviseerde mij over de mogelijkheden van financiële ondersteuning voor een van mijn nieuwe vindingen: Een revolutionaire techniek om je gehoor te beschermen. Deze vergt veel tijd en onderzoek.

Dankzij de WBSO (Wet Bevordering Speur en Ontwikkelingswerk) die Esther voor mij heeft aangevraagd, kon ik die tijd daadwerkelijk investeren. Met behulp van subsidie. Esther heeft vanaf het allereerste begin met raad en daad bijgestaan. Onze samenwerking is heel goed. De koffiesessies op kantoor zijn inspirerend en leuk. Zie het als een denktank.

Esther is toegewijd, komt haar afspraken na, weet waarover ze praat en kan elk woord dat je zegt op de juiste waarde schatten. Het is niet alleen de regeling of subsidie waartoe ze je toegang geeft. Het is haar vermogen om mee te denken en te begrijpen. Ze is de promotor van nieuwe ideeën. Esther is goud waard.”

Bert de Waal, uitvinder, eigenaar van Sonus/Silent